ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗΣ

 

Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του βυτιοφόρου ή της δεξαμενής που θέλετε να προβούμε σε ογκομέτρηση. Μόλις λάβουμε το μήνυμα σας θα επεξεργαστούμε άμεσα τα στοιχεία που μας δώσατε και θα σας αποστείλουμε την πιο συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Οι τιμές ογκομέτρησης διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Παρακαλώ γράψτε το email στο οποίο θέλετε να αποστείλουμε την οικονομική προσφορά.
Παρακαλώ γράψτε το τηλέφωνο στο οποίο θέλετε να σας καλέσουμε στην περίπτωση που θέλουμε να ζητήσουμε σχετικές διευκρινήσεις ως προς την ογκομέτρηση ή να επιβεβαιώσουμε πως έχετε λάβει την οικονομική προσφορά μας.
Παρακαλώ γράψτε τον ΑΦΜ στον οποίο θα ανήκει το βυτιοφόρο ή το πρατήριο με τα στοιχεία που θα εκδώσουμε το πιστοποιητικό ογκομέτρησης και στην συνέχεια θα εκδώσουμε τα παραστατικά τιμολόγησης.
Παρακαλώ επιλέξτε από την λίστα τον τύπο του βυτιοφόρου ή δεξαμενής πρατηρίου που θέλετε να κάνουμε ογκομέτρηση.
Παρακαλώ γράψτε αν γνωρίζετε την συνολική ονομαστική χωρητικότητα του βυτιοφόρου ή της δεξαμενής σας σε λίτρα L (η ονομαστική χωρητικότητα για κάθε διαμέρισμα αναγράφετε στα παλιότερα πρακτικά ογκομέτρησης ή δίνεται από τον κατασκευαστή ) .
Αριθμός διαμερισμάτων: 1
Παρακαλώ επιλέξτε πόσα διαμερίσματα έχει το βυτιοφόρο ή το πρατήριο που θέλετε να κάνουμε ογκομέτρηση.