ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΗ ΒΥΤΙΩΝ & ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ

Ογκομέτρηση Βυτιοφόρου

Δείτε ένα Video της διαδικασίας

Η διαδικασία της ογκομέτρησης μπορεί να φαίνεται περίπλοκη και χρονοβόρα αλλά αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει. Επιλέγετε μόνο την μέρα που επιθυμείτε να κάνουμε την ογκομέτρηση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα για σας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα αναλάβει να ολοκληρώσει με ακρίβεια και υπευθυνότητα την ογκομέτρηση του βυτιοφόρου σας.

Ογκομέτρηση Δεξαμενών Πρατηρίου

Κάθε λίτρο καυσίμου αξίζει

Έχουμε επιλέξει συνειδητά την ογκομετρική μέθοδο με χρήση ογκομετρικών δοχείων EURAMET cg-21 Version 2.1 (09/2021) ώστε να σας εξασφαλίσουμε πιο ακριβή αποτελέσματα, παρέχοντας ογκομετρικούς πίνακες με χαμηλότερες αβεβαιότητες μέτρησης σε σχέση με άλλα πρότυπα μέτρησης. Σκοπός μας είναι να γνωρίζετε με ακρίβεια τον όγκο καυσίμου που έχουν οι δεξαμενές σας.


0 +
Ογκομετρήσεις
0 +
Χρόνια εμπειρίας

Ακρίβεια αποτελεσμάτων

Διακριβωμένος εξοπλισμός

Το εργαστήριο μας, πιστοποιημένο κατά ISO 17025, χρησιμοποιεί μόνο διακριβωμένο εξοπλισμό τον οποίο ελέγχει και αξιολογεί τακτικά ώστε να σας παρέχει ακριβή και υπεύθυνα αποτελέσματα. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων ογκομέτρησης αξίζει δεν κοστίζει.

Έμπειρο προσωπικό

Συνεχής εκπαίδευση

Με τακτική εκπαίδευση του προσωπικού μας αλλά και τη συνεχή αξιολόγηση των διαδικασιών μας παρέχουμε συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας. Ακολουθούμε τις εξελίξεις και την νομοθεσία στον χώρο της διακίνησης των καυσίμων με σκοπό να σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση.

Τεχνική Υποστήριξη

Πολιτική ποιότητας

Η ομάδα μας είναι πάντα έτοιμη να απαντήσει τα ερωτήματα και να διαφωτίσει τις απορίες σας. Με υψηλή μηχανογραφική οργάνωση έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη των πιστοποιητικών σας, για 10 έτη από την ημερομηνία ογκομέτρησης.

Οικονομικό όφελος

Βιώσιμη ανάπτυξη

Η εταιρία επενδύει σε τομείς πράσινης ανάπτυξης που θα σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα μείωσης του κόστους, χωρίς να κάνει περικοπές στο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει. Χωρίς μεσάζοντες και μειωμένα τα λειτουργικά κόστη μετακυλάμε το κέρδος προς όφελος σας.

 

Ενημερωθείτε τώρα για την διαδικασία και το κόστος έκδοσης του πιστοποιητικού ογκομέτρησης που σας αφορά.