ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Από το 1976 η εταιρεία μας παρέχει καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις με το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών.

Από το 2005 η εταιρία μας αποτελεί το μοναδικό ογκομετρικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα με πιστοποίηση προτύπου ISO:9001 και διενεργούσε Ογκομετρήσεις βυτιοφόρων σύμφωνα με τις νομικές και τελωνειακές απαιτήσεις των βυτιοφόρων για την διακίνηση των υγρών καυσίμων.

Ακολουθώντας τις εξελίξεις σε μία προσπάθεια συνεχούς εξέλιξης, από τον Ιούνιο του 2021 το ογκομετρικό μας κέντρο αποτελεί διαπιστευμένο εργαστήριο ογκομετρήσεων δεξαμενών από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ), σύμφωνα με τις απαιτήσεις  του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025:2017. Το πιστοποιητικό διαπίστευσης του εργαστηρίου μας είναι σε ισχύ ως ΕΣΥΔ Διακριβώσεις Νο. 1258.

Εξυπηρέτηση και αποτελεσματικότητα

Οι αριθμοί τα λένε όλα

+700

Ευχαριστημένοι Πελάτες

17

Χρόνια Εμπειρίας

+1000

Ογκομετρήσεις


Αναλαμβάνουμε την διακρίβωση και βαθμονόμηση δεξαμενών βυτιοφόρων οχημάτων από 0,5 έως 40 m3 αλλά και δεξαμενών πρατηρίων από 1 έως 200 m3 .

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις ογκομετρικού κέντρου

Ειδικά για τις ογκομετρήσεις των βυτιοφόρων διαθέτουμε έναν ιδιόκτητο, άνετο και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο, στον οποίο φέρετε μόνο το όχημα σας ώστε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες και μετρήσεις που απαιτεί η ογκομέτρηση και η βαθμονόμηση του βυτίου σας. Ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος, ώστε οι συνθήκες του περιβάλλοντος να μην επηρεάζουν σημαντικά τις μετρήσεις και την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Μέθοδος Ογκομέτρησης

Πρότυπο ογκομέτρησης με χρήση ογκομετρικού δοχείου

Χρησιμοποιούμε την ογκομετρική μέθοδο με χρήση ογκομετρικού δοχείου με μέσο διακρίβωσης νερό ύδρευσης δικτύου σύμφωνα με τα πρότυπα EURAMET cg-21 Version 2.1 (09/2021) για δεξαμενές πρατηρίων και με τα πρότυπα EURAMET cg-21 Version 2.1 (09/2021) και OIML R 80-2:2017, Annex B για τις δεξαμενές των βυτιοφόρων οχημάτων. Με τη χρήση ογκομετρικών δοχείων επιτυγχάνουμε σταθερές ρίψεις νερού καθ’ όλη τη διαδικασία και μεγαλύτερη ακρίβεια αποτελεσμάτων με ελαχιστοποίηση των αβεβαιοτήτων μέτρησης.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος…

Προγραμματίζετε την ογκομέτρηση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες. Περιορίζουμε ή και μηδενίζουμε τον νεκρό χρόνο λειτουργίας του οχήματος ή του πρατηρίου σας που απαιτεί η ογκομέτρηση. Γνωρίζετε εκ των προτέρων τον χρόνο και το κόστος ολοκλήρωσης της διαδικασίας μέσω γραπτής προσφοράς.  

 

 

Ενημερωθείτε τώρα για την διαδικασία και το κόστος έκδοσης του πιστοποιητικού ογκομέτρησης που σας αφορά.